inhuurbare bedrijfsjurist

Nagenoeg alle ondernemingen hebben te maken met juridische vraagstukken. Grote ondernemingen hebben vaak een bedrijfsjurist in dienst om deze vragen te beantwoorden. Voor veel middelgrote ondernemingen spelen te weinig juridische zaken waardoor het in dienstnemen van een bedrijfsjurist financieel niet interessant is. Veel ondernemingen zonder bedrijfsjurist schakelen daarom voor de meeste juridische vraagstukken een advocaat in. 

In geval van gerechtelijk procedures is het raadplegen van een advocaat vaak noodzakelijk en aan te bevelen. Echter in veel gevallen is het inschakelen van een advocaat overbodig. Veel voorkomende vragen worden bij grote ondernemingen ook door een bedrijfsjurist  beantwoord. Het inhuren van een advocaat voor dergelijke vragen is onnodig duur. Voor de bedrijven die wel te maken hebben met juridische vragen en die niet noodzakelijkerwijs behoeven te worden ondergebracht bij een advocaat kunnen uitstekend worden uitgevoerd door de inhuurbare bedrijfsjurist van DJA.

DJA heeft zowel jarenlange ervaring in de advocatuur als het bedrijfsleven. DJA weet daardoor dat bedrijven op zoek zijn naar een concreet antwoord in heldere taal.

Op dit moment wordt DJA door diverse ondernemingen ingehuurd als bedrijfsjurist. Het voordeel hiervan is dat DJA de onderneming kent en weet wat er speelt en op cruciale momenten kan bijspringen of kan dienen als juridische vraagbaak.